Прогноза за Андора – Албания

Андора - Албания

Обоснована прогноза за Андора – Албания

Андора

Андора си остава един от най-слабите национални тимове в цяла Европа и въпреки това все пак бележи известен прогрес като в последно време все по-рядко допуска да бъде разгромен. Последното по-сериозно поражение за тима е от края на октомври когато отстъпи с 4:0 във визитата си на Казахстан, а точно година преди това, в същата част от годината, отстъпи на Латвия със същия резултат.

Така отборът вече губи средно по веднъж с по 4:0 на година, което е истински успех за него на фона на изявите му отпреди години. Все по-рядко Андора бележи голове във вратата на съперника като го прави все толкова рядко, колкото и губи с по 4:0.

Само в 3 от последните си 10 сблъсъка тимът се разписа по веднъж като намери вратата на Грузия, Казахстан и Лихтенщайн. Оставяйки тези леки светли лъчове в изявите на тима, се стига и до средата на 2017-а когато постигнаха една от редките си победи в официален двубой след като се наложиха с 1:0 над Андора.

Няколко месеца преди това стигнаха до нулево реми срещу Фарьорските острови, а още месец по-рано триумфираха в сблъсъка си със Сан Марино с 2:0. Точно преди година пък тимът се справи и с Лихтенщайн с 1:0 като това беше и последната победа за тима до днешна дата.

Албания

Албанците имат много сериозно превъзходство във всяко едно отношение и благодарение на прогреса си от последно време, ще стигнат до една толкова важна победа срещу съперник от чувствително по-нисък калибър.

Незнайно как след участието си на финалите на Европейското, албанците започнаха да демонстрират все по-големи пролуки в отбраната си като инкасират гол след гол във вратата си. Тимът се провали и в „Лигата на нациите“ като в края на надпреварата отстъпи на Израел и Шотландия. Същото се случи и в откриващия кръг в квалификациите за Европейското първенство, така че албанците определено са в регрес.

Със съперник като Андора насреща, победата за тях е задължителна с което и да се върнат в правилната посока. Албания ще изиграе най-силния си двубой от много дълго време насам и ще стигне до една победа с много голяма голова разлика.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой:Андора – Албания
прогноза: Албания -1
коефициенти: коефициент 1.70 в Уинбет
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.701.701.80