Прогноза за Алжир – Кения

Алжир - Кения 1

Алжир

Алжир потегли към заключителната фаза на турнира за купата на Африканските нации с голямата кошница. Много от футболистите, които ще видим по терените в Египет, изпратиха един много успешен сезон и това е само в основата на очертаващите им се големи амбиции.

Алжирците ще са част от едно от най-лютите съперничества по времето на груповата фаза след като в тяхната група освен идният съперник – Кения са още Сенегал и Танзания. Точно противопоставянето със звездния състав на Сенегал ще породи страшно много въпросителни, а директното съперничество в никакъв случай не е за изпускане. Ясин Брахими, Софиен Фегули, Рияд Марес, Анди Делор, Адлен Гедиура, Исмаел Бенасер – това са само част от топ единиците на „лисиците“. Т

яхната халфова линия ще е зашеметяваща с Марес, Фегули и Брахими, така че точно това как ще се противопоставят опонентите им в тази част от терена поражда и най-големия интерес.

Кения

Кения ще разчита до огромна степен на Виктор Уаняма да закрепи положението и някак си собственоръчно да се справи с всички изброени. Това няма как да се случи и въпреки, че коефициентите се движат по много нетипичен начин – като тези за победа на Алжир се повишават все повече, а тези за изненадваща развръзка – падат, то много трудно в този случай е да се стигне до изненадата.

Алжир съзира много добре заплахата от това, че тимът на Сенегал е в страхотно състояние и като нищо ще завърши пред него в крайното класиране, а това би означавало много по-труден съперник още в първия двубой от тези на директни елиминации.

Лисиците“ са все по-близо до това да се нарекат окончателно един от най-силните отбори на континента, а участието им и най-вече резултатите в настоящия турнир за купата на Африканските нации ще послужи като категоричен показател дали това все пак е така или не. От първия си мач тимът не само ще победи, а и ще впечатли с класен футбол

първенство:Купа на Африканските Нации
двубой: Алжир – Кения
прогноза:Алжир
коефициент: @1.57 в efbet
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.571.571.57