Германия – Дания (до 21 год)

Германия

От дълги години насам немската футболна школа е една от най-силните в целия свят. Тази страна продължава да произвежда главозамайващи таланти, които получават реализация не само на местно равнище, а и в другите най-силните първенства. За пореден случай титулярният състав на една такава юношеска формация на немците, е изпъстрен с футболисти от много, много висока класа. Момчетата на Щефан Кунц за последно играха в официален двубой през март и това със сигурност по един или друг начин може да им повлияе негативно.

Тогава те се разправиха с англичаните, които излязоха на терена с най-добрия си състав, в който личаха имената на Фил Фодън, Доминик Соланке, Демарай Грей, Кайл Уокър-Питърс, Райън Сесеньон и др. Победата за „Бундестима“ дойде по възможно най-драматичния начин – с 1:2 с гол дълбоко в добавеното време на Феликс Удокхай. По презумпция той е защитник, така че това беше поредната изненада в случая, а това, че името му не звучи по немски, въобще не трябва да ви прави впечатление в съвременния футбол.

Същият Удокхай изпрати един много благоприятен сезон след като записа нови 11 участия с фланелката на Волфсбург и въпреки, че през предходния се отчете с включвания в цели 21 срещи, то развитието му продължава. Много по-смразяващо е статуквото за немците на другия край на терена, където имат на разположение редица първокласни изпълнители. В това число влизат: Дауд, Валдшмид, Рихтер, Ощунали, Егещайн и др.

Кунц ще заложи отново на своята любима схема с цели четирима в средата на терена, като трима от тях са зад изнесения по-напред и натоварен с много повече офанзивни функции Махмуд Дауд. Съставът на Кунц ще е във вид 4-3-1-2 с: Нюбел, Клощерман, Тах, Баумгартъл, Хенрикс, Егещайн, Майер, Ощунали, Дауд, Рихтер и Валдшмид. При всички положения немците превъзхождат страшно много по отношение на индивидуален блясък следващия си съперник, в чиито редици най-голямото име е Бруун Ларсен.

Дания

Същият Ларсен ще срещне много свои добри познайници на терена в това противопоставяне понеже от известно време насам е част от немския Борусия Дортмунд и едва ли не, се познава добре с всички футболисти, които ще застанат насреща му в този случай. Той обаче няма да е в състояние да направи разликата в един такъв двубой. Датчаните няма да изневерят на себе си и в тази си младежка формация отново ще заложат на 4-3-3 с: Иверсен, Мини, Расмусен, Нелсон, Кристенсен, Йенсен, Билинг, Андерсен, Сков, Ингвартсен, Ларсен.

Още от самото начало на груповата фаза на финалите на Европейското за младежи до 21 години, момчетата на Кунц няма да оставят ни най-малко съмнение за това, че имат превъзходство спрямо всеки от останалите 3 тима в компанията си и ще се разправят с датчаните по един категоричен начин.

първенство:Европейско до 21 години
двубой: Германия – Дания (до 21 год)
прогноза:Германия
коефициент: @1.75
Статус: ?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.751.751.75