Аржентина – Колумбия

Копа Америка 2019

Прогнози за Копа Америка 2019

В пълен синхрон с голяма част от останалите двубои в началото на „Копа Америка“ Аржентина и Колумбия също няма да предложат така очакваното зрелище. Въпреки, че в редиците на всеки от тях има футболисти от много, много висок калибър, то през последните години се стигна до сериозни размествания в структурата им, така че в никакъв случай няма да е изненадващо ако за пореден път не бъдат така зрелищни.

Аржентина

Аржентина продължава да се лута в това да намери най-големия си успех и да увековечи Лионел Меси. Точно това е единствената причина той все още да има критици, които да се активизират все повече и повече през дните, в които програмата на националните отбори е по-натоварена, а именно, че така и не успя да изведе своите до най-високото стъпало.

Той направи страшно много за този тим и въпреки това с оглед на стореното от него в редиците на Барселона, постигнатото с националната фланелка продължава да изглежда малко. Лионел Меси дори беше обявил оттеглянето си от редиците на „гаучосите“, но впоследствие се върна в тях, само и само, за да погледне към най-големия си успех и на национално равнище. Настоящият им тим е такъв, в който всичко предразполага към това, той да разгърне най-доброто от себе си.

Треньорът Скалони ще заложи на 4-2-3-1 с: Армани, Саравия, Пецела, Отаменди, Талияфико, Родригес, Паредес, Ло Селсо, Меси, Ди Мария и Агуеро. Много са новите имена в този тим и това е основното, поради което той няма да бъде така блестящ, дори със суперзвезда в редиците си от калибъра на Лионел Меси.

Колумбия

Насреща им застават в 4-3-3 момчетата на Карлос Кейрош: Оспина, Тесийо, Санчес, Мина, Медина, Урибе, Бариос, Куадрадо, Муриел, Фалкао, Родригес. Има много офанзивен блясък в този състав, който ще бъде разгърнат в хода на турнира, а на старта – ще остане незабелязан.

първенство:Копа Америка
двубой: Аржентина – Колумбия
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.60 в melbet
Статус: Печели

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.601.601.60