Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Сенегал – Полша (до 20г)

Същите национални отбори имаха един титаничен сблъсък помежду си на най-високо ниво – при финалите на Световното първенство през 2018-а година. Днес, те ще се противопоставят на ниво юноши (до 20г), като съперничеството им ще се състои в Лодз след като поляците са домакини на целия футболен форум.

Останалите два тима в групата са Колумбия и Хаити и докато вторите вече нямат никаква възможност за класиране, то „Лос Кафетерос“ са все по-близо до преодоляването на груповата фаза било то като втори или като трети. Развитието на тази група и това, че дотук в нея няма нито един равен резултат, отваря прекрасна възможност пред три (Сенегал, Полша и Колумбия) от четирите тима ако не до директно класиране, то да стигнат до такова посредством третото място.

Както е известно цели 4 от 6-те най-добри трети тимове в групите също ще ги преодолеят, по подобие на двата най-силни във всяка от тях. Сенегал е в отлична позиция не само да се класира (което дори и понастоящем вече е едва ли не сигурно, след като дори със загуба в този двубой, тимът ще остане на такава позиция, че да е сред най-добрите трети), а и да спечели групата си.

Сенегал

Сенегал беше безпогрешен както срещу Хаити (3:0), така и срещу Колумбия (2:0) и продължава да гледа в правилната посока.

Много малка част от футболистите на африканците са известни на световната футболна общественост, но въпреки това тази страна много често през последните години се наслаждава на присъствието на прекрасни таланти в редиците си. Някои от най-бляскавите в този вид на отбора са: Ибрахима Ниане и Амаду Сис, които се подвизават на европейската сцена. Много повече са талантите в редиците на поляците като в техния състав има някои отлични такива като: Давид Копач, Якуб Беднарчук и Марсел Зила, за които ще се говори все повече през следващите години. Тримата се подвизават в немския футбол като последният от тях го прави на най-най-високо ниво.

Зила е считан за един от големите таланти в редиците на не кой да е, а на немския колос Байерн Мюнхен като играе на позицията атакуващ полузащитник. Той изнесе един отличен сезон с втория отбор на „баварците“ като реализира и 5 попадения.

Същият беше сред най-дейните на терена по време на двубоя с Хаити, спечелен с 5:0, а срещу Сенегал ще затвърди прекрасните впечатления. Имайки и домакинството на първенството, поляците ще са безкрайно амбицирани да продължат напред в надпреварата, а победата ще им гарантира точно такава развръзка. Зила отново ще е над всички и ще изведе своя тим до фазата на директните елиминации.

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Сенегал – Полша
прогноза: Полша 0 (победа за Полша, равен няма залог)
коефициент: @1.85 в Efbet
Статус: Отменен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85