Световно първенство до 20 години

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Сенегал – Полша (до 20г)

Същите национални отбори имаха един титаничен сблъсък помежду си на най-високо ниво – при финалите на Световното първенство през 2018-а година. Днес, те ще се противопоставят на ниво юноши (до 20г), като съперничеството им ще се състои в Лодз след като поляците са домакини на целия футболен форум.

Останалите два тима в групата са Колумбия и Хаити и докато вторите вече нямат никаква възможност за класиране, то „Лос Кафетерос“ са все по-близо до преодоляването на груповата фаза било то като втори или като трети. Развитието на тази група и това, че дотук в нея няма нито един равен резултат, отваря прекрасна възможност пред три (Сенегал, Полша и Колумбия) от четирите тима ако не до директно класиране, то да стигнат до такова посредством третото място.

Както е известно цели 4 от 6-те най-добри трети тимове в групите също ще ги преодолеят, по подобие на двата най-силни във всяка от тях. Сенегал е в отлична позиция не само да се класира (което дори и понастоящем вече е едва ли не сигурно, след като дори със загуба в този двубой, тимът ще остане на такава позиция, че да е сред най-добрите трети), а и да спечели групата си.

Сенегал

Сенегал беше безпогрешен както срещу Хаити (3:0), така и срещу Колумбия (2:0) и продължава да гледа в правилната посока. Може да залагате успешно за този мач в Efbet.

Много малка част от футболистите на африканците са известни на световната футболна общественост, но въпреки това тази страна много често през последните години се наслаждава на присъствието на прекрасни таланти в редиците си. Някои от най-бляскавите в този вид на отбора са: Ибрахима Ниане и Амаду Сис, които се подвизават на европейската сцена. Много повече са талантите в редиците на поляците като в техния състав има някои отлични такива като: Давид Копач, Якуб Беднарчук и Марсел Зила, за които ще се говори все повече през следващите години. Тримата се подвизават в немския футбол като последният от тях го прави на най-най-високо ниво.

Зила е считан за един от големите таланти в редиците на не кой да е, а на немския колос Байерн Мюнхен като играе на позицията атакуващ полузащитник. Той изнесе един отличен сезон с втория отбор на „баварците“ като реализира и 5 попадения.

Същият беше сред най-дейните на терена по време на двубоя с Хаити, спечелен с 5:0, а срещу Сенегал ще затвърди прекрасните впечатления. Имайки и домакинството на първенството, поляците ще са безкрайно амбицирани да продължат напред в надпреварата, а победата ще им гарантира точно такава развръзка. Зила отново ще е над всички и ще изведе своя тим до фазата на директните елиминации.

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Сенегал – Полша
прогноза: Полша 0 (победа за Полша, равен няма залог)
коефициент: @1.85
Статус: Отменен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.851.851.85