Как да вземем 200 лева бонус от Efbet?

200 лв бонус ефбет

Как да вземете 200 лв бонус от Efbet

Двеста лева или сто процента върху първия депозит е началният бонус, който Efbet дава на клиентите си. За да вземете този бонус, трябва да сте нов играч в системата, и да нямате други регистрации. След извършването на първи депозит ще можете да грабнете премията, която букмейкъра е предложил за вас.

Ако депозирате петдесет лева, ще получите бонус в размер на 100% или още петдесет лева отгоре. Разбира се, тези пари не могат да се теглят, преди разиграване на бонуса.

В следващите няколко реда ще ви посочим най-важните правила, които трябва да спазите, за да си вземете спечелените пари със съдействието на бонуса. Бъдете внимателни и следвайте указанията, защото в случай на нарушение на правилата, Ефбет може да анулира бонуса ви.

Какви са правилата за началния бонус на Efbet?

Ето, че дойде време, в което ще акцентираме върху правилата към началния бонус на Efbet. В крайна сметка няма нищо сложно за разбиране, но ние сме длъжни да ви запознаем с условията, тъй като много хора считат, че след като са получили бонус, то те могат да си го издърпат в сметката и да си правят каквото искат. Това, разбира се, не е вярно, защото би било прекалено лесно.

Прочетете слеващите правила и ги запомнете, ако искате да използвате бонус офертата:

  • Този бонус е предназначен само за новите клиенти на Efbet;
  • Бонусът се получава, след като клиентът извърши депозит;
  • Размерът на началния бонус е 100% върху депозираната сума;
  • Минималният депозит, който клиентът трябва да направи е 10 лева;
  • За да се вземат печалбите дошли от бонуса, клиентът трябва да превърти 3 пъти сумата на премията и 3 пъти сумата на депозита. Ако например клиентът депозира сто лева и получи допълнително сто лева бонус, то той трябва да направи залози на обща стойност 600 лева, за да получи право да прибере печалбите от бонуса;
  • Залозите трябва да бъдат на спортни събития с коефициент не по-нисък от 1.50;
  • Срокът за използването на този начален бонус е 30 дни от получаването му;

Това са основните условия, които трябва да покриете, ако искате да вземете максимума от бонуса. За повече информация вижте менюто „Бонуси“, което се намира в началната страница на Efbet.com. Там ще откриете правилата и условията и на всички останали оферти на букмейкъра.