* Последно обновяване на коефициентите: .

Форма

Colo Colo

Colo Colo

Класиране в Friendly International :

Треньор: Gualberto Jara

Colo Colo - 0 D 0 - Coquimbo
U. Catolica - 0 D 0 - Colo Colo
U. Catolica - 0 D 0 - Colo Colo
Everton - 0 D 0 - Colo Colo
Deportes Iquique - 0 D 0 - Colo ColoСтартов състав


vs logo

Дата: 2020-01-06
Час: 00:00:00
Държава: World
Лига: Friendly International

Chile U23

Chile U23

Класиране в Friendly International :

Треньор:

Brazil U23 - 3 L 1 - Chile U23
Chile U23 - 2 W 1 - China U23Стартов състав

Резултат

0 : 
0

Статистика

Голове

Картони

Fuentes C. 
14 мин. жълт картон 
 
Opazo Lara O. 
19 мин. жълт картон 
 
Paredes E. 
26 мин. жълт картон 
 
 
28 мин. жълт картон 
Alarcon T. 
Cruz J. 
69 мин. жълт картон 
 
 
89 мин. жълт картон 
Gazzolo Freire B. J.