Тотнъм – Манчестър Сити

Тотнъм - Манчестър Сити

Обоснована прогноза за Тотнъм – Манчестър Сити

Коефициентите за победа на Манчестър Сити продължават да се покачват, което до много голяма степен е изненадващо. След като бяха открити те се спираха най-много на 1.75, а понастоящем са вече около 1.90.

Тотнъм

Шпорите“ са в потресаващо състояние от средата на февруари до днес като спечелиха само два от 7-те си двубоя за периода.

Налагайки се над Борусия Дортмунд и Кристъл Палас, те определено не убедиха в качествата си и имаха на моменти много съществени пробойни в защита. В цели 4 от същите 7 сблъсъка за този кратък интервал инкасираха по два гола във вратата си и точно това е нещо, в което много сериозно регресират.

Доскоро „шпорите“ допускаха голове много рядко, но в последно време Уго Лорис забравя какво е удовлетворението от това да завърши сблъсък без да се е наложило да вади топката от вратата си. Точно след като официално откриха новия си стадион, „шпорите“ се намират в един много сериозен възход, дължащ се основно на това, че записаха така важната победа в първия си мач на него, надигравайки Кристъл Палас. Сблъсъкът им с Манчестър Сити ще е коренно различен.

Манчестър Сити

„Гражданите“ ще разгърнат най-доброто от несъмнените си възможности, ще постигнат така важното за себе си овладяване на топката и ще създадат страшно много положения пред вратата на Лорис. Изненадващо е това, че коефициентите за тях са толкова големи. Основният удар по амбициите на гостите за записването на победа в тази визита ще е предизвикан от това, че до последно не се знае дали Серхио Агуеро ще е на разположение или не.

Новините от последните часове са много позитивни в тази посока като гласят, че Агуеро не само ще е възстановен, а и че ще започне двубоя от самото начало. В лазарета на тима остават: Зинченко, Браво и Делф, а в този на съперника: Орие, Ламела и Дайър. Манчестър Сити ще изнесе една от най-силните си срещи в хода на целия сезон, надигравайки Тотнъм още в първия двубой с което ще се окаже и на ръка разстояние от полуфиналите.

първенство:Шампионска лига – 1/4 финал
двубой:Тотнъм – Манчестър Сити
прогноза:Манчестър Сити
коефициент: 1.90 в Betfair
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент2.302.252.30