Анализ за Бетис – Реал Сосиедад

Бетис - Реал Сосиедад

Обоснована прогноза от типа да отбележат и двата:Да/Не за Бетис – Реал Сосиедад

Бетис изпрати един от най-силните си сезони преди година, а понастоящем е застрашен от изпадане. Тимът на Кике Сетиен не играе никак добре, но победата над Олимпиакос през седмицата ще е в състояние да върне доброто настроение в редиците му и да направи така, че да последва нова много силна продукция от негова страна.

Бетис

Не е като да няма достатъчно силни футболисти в редиците на „зелено-белите“, като в това число със сигурност влизат: Ло Селсо, Санабрия, Леон, Тейо, Каналес, както и имащия много по-специален статут за този отбор – Хоакин. Отборът на Бетис не е като да не може да поднася изненади, но колкото са и благоприятните за него, толкова са и негативните.

Неотдавна футболистите на Сетиен сюрпризираха не кой да е, а Барселона и то насред „Камп Ноу“, стигайки до триумф с 3:4. Беше изминало страшно много време откакто който и да било тим да реализира толкова много голове на митичния стадион на „каталунците“ и противно на всякакви предварителни предвиждания за тотален разгром и победа с 3:0 или 4:0 за колоса на испанския футбол Бетис успя да го изненада, като заедно с 4-те вкарани гола и триумфира. С

амо няколко дни след това „зелено-белите“ отстъпиха във визитата си на Виляреал, за да се стигне и до вече споменатата победа над Олимпиакос. През последните седмици те оставят все по-рядко на заден план желанието си за по-дефанзивен футбол от началото на сезона, а срещу Реал Сосиедад това ще продължи да е така.

Реал Сосиедад

Баските“ са много по-напред в класирането и въпреки това много трудно може да се каже, че превъзхождат кой знае колко много своя следващ съперник. Най-хубавото нещо за тях е, че съумяха да изграят дълга серия без допуснато поражение, като тя възлиза вече на 5 последователни случая и със сигурност ще им повлияе много добре точно преди тази визита.

След три последователни сблъсъка с вкарването на голове и в двете врати, завършили неизменно със спечелването на точка или три, тимът на Реал Сосиедад ще продължи да играе по същия начин, а развръзката ще е аналогична, като и тук головете ще завалят. Не са никак назад във времето онези зрелищни продукции в съперничеството между Бетис и Реал Сосиедад, приковали вниманието на футболния запалянко.

През 2017-а двата тима завършиха споровете си при резултати 3:2 и 4:4, за да попаднат в центъра на вниманието. Едва ли ще се стигне до толкова сериозни голови изражения в задаващия се случай и въпреки това след нулевото и безкрайно скучно реми при последната им среща, те ще наваксат, завръщайки се към съперничествата си от 2017-а.

първенство:Испания – Примера Дивисион
двубой: Бетис – Реал Сосиедад
прогноза: Гог/гол или да отбележат и двата:да
коефициент: 1.70 в Efbet
Статус:Загубен

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.651.651.65