Прогноза с анализ Уулвърхямптън – Тотнъм

Уулвърхямптън - Тотнъм

Обоснована прогноза за един от интерсните двубой от английската Висша лига Уулвърхямптън – Тотнъм

Един от малкото случаи в Премиършип, в които имаме възможността да наблюдаваме двубой в събота вечер по това време. Днешният ден за любителите на английския футбол се превърна в много дълъг след като започна с обичайния ранен сблъсък, продължи през задължителните редица двубои, след това имаше и дерби между Арсенал и Ливърпул, за да завърши със съперничеството между Уулвърхямптън и Тотнъм.

Въпреки че видяхме много хубави моменти в досегашните двубои, участниците в последния също ще има с какво да впечатлят. Уулвърхямптън е все по-близо до това да се превърне в най-голямото откритие на сезона след като към края на 10-ия кръг вече има 15 точки на сметката си. Доскоро отборът беше съвсем близо до най-добрите 6, но след като записа две последователни загуби през последните две седмици претърпя известен спад в класирането си.

Уулвърхямптън

При всяко от пораженията (от Уотфорд и Брайтън) отборът на „вълците“ не напомни на това, което демонстрираше в почти всеки от предходните 8 кръга. Тимът на Нуно Еспирито беше много плах в действията си и в двете фази на играта, а играта в по-силната от тях – завършващата беше просто потресаваща. Така и в двата случая „вълците“ не намериха вратата на съперника, а инкасираха съответно един и два гола, за да останат за първи път през сезона без спечелена точка в рамките на два поредни кръга.

Изненадващо е, че в последно време ниско резултатните двубои се превърнаха в нещо обичайно за тях – вече 10 последователни случая неизменно завършват с под 2.5 гола. Всичко това прави така, че единственият случай, в който среща с тяхно участието през този сезон да надвиши тази голова линия беше още в първия кръг – при онова зрелищно 2:2 с Евертън. Всичко това е до известна степен необичайно поради факта, че „вълците“ са един много атакуващо настроен отбор. Това е и в основата на вижданията на техния треньор Нуно Еспирито за играта. В голяма част от двубоите неговият тим създава страшно много положения, но пропуска голяма част от тях. Подобно нещо се наблюдаваше както в последните два кръга, така и по-рано срещу Саутхямптън, Кристъл Палас и дори срещу Манчестър Сити.

Уулвърхямптън и Ман Сити

Вълците“ бяха и един от едва двата отбора, които до сега през сезона измъкнаха точка от „гражданите“, завършвайки при резултат 1:1 с тях. И поредният парадокс около отбора на Еспирито Санто е, че всъщност той, както вече отбелязахме, е с много атакуващ вид, но в същото време е и точно този, в чиито срещи от тези на всички 20 отбора в английския елит, са паднали сумарно най-малко попадения през сезона – едва 18.

Португалският треньор е един от онези в Премиършип, които разчитат постоянно на едни и същи футболисти. Още от първия кръг той влезе с ясна визия за единайсеторката си, като тя продължава да е същата и до днес. В нея попадат: Патрисио, Бенет, Боли, Коуди, Дохърти, Джони, Невеш, Моутиньо, Коща, Траоре и Хименес. Единствената промяна е с принудителен характер след като обичайният титуляр на една от двете позиции зад централния нападател се заема от Жота, но той е с контузия и така в един от редките случаи през кампанията Адама Траоре ще започне от първия съдийски сигнал.

 

Тотнъм

Тотнъм стартира кампанията по много убедителен начин – с три от три още през първия месец. Последва същият брой сблъсъци, но с противоположен резултат – пораженията от Уотфорд, Ливърпул и Интер. И така най-накрая отборът се стабилизира и вече много рядко допуска подобни колебания, преминавайки от едната към другата крайност. Във всичките си последвали двубои „шпорите“ претърпяха две загуби като всяка от тях беше от отбор от най-висок калибър – Барселона и Манчестър Сити.

В останалите случаи футболистите на Маурисио Почетино се представиха на много високо ниво и едва веднъж не спечелиха, завършвайки при равенство 2:2 с ПСВ Айндховен. От няколко седмици насам все пак се забеляза известен регрес в изявите им най-вече в чисто игрови аспект, което много лесно се обяснява с отсъствието на двама от обичайните трима в предни позиции – Деле Али и Кристиан Ериксен. Те бяха с леки контузии и пропуснаха немалко от двубоите през последния месец. Същото беше в сила за Хьон Мин-Сон и така се стигна дотам, че всичко интересно в предни позиции да се предизвиква от Хари Кейн и Лукас Моура.

Тотнъм прогнозен състав

Последният се превърна в много голямо откритие за „шпорите“ и въпреки двата гола от страна на Сон в двубоя с Уест Хям през седмицата, той ще продължи да е част от стартовия състав. Почетино ще излезе с любимата си формация 4-2-3-1 като сред титулярите ще попаднат: Лорис, Дейвис, Алдервейрелд, Санчес, Трипиър, Дембеле, Уинкс, Моура, Али, Ериксен, Кейн. Голямото завръщане на Али и Ериксен сред титулярите веднага ще даде своя резултат, а присъствието им ще се отрази страшно благоприятно най-вече на Хари Кейн, който ще се завърне към головете.

Тотнъм и Хари Кейн

В последно време той продължава рядко да бележи на фона на своите стандарти, но имайки отново добрите си познайници и любими съотборници в непосредствена близост на игралното поле, ще се завърне към най-добрите си игри. Изненадващо е, че този отбор на „шпорите„, в който има толкова много класа и разнообразие в атакуващ план, същият реализира три или повече попадения само в три от двубоите си през сезона и най-изненадващо това се случи не срещу някой измежду Хъдърсфийлд, Брайтън, Уотфорд или Кардиф, а срещу Манчестър Юнайтед, Фулъм и Уест Хям. Със сигурност най-неочакваното беше случилото се в двубоя с „червените дяволи“ и то насред „Олд Трафорд„.

Тогава Кристиан Ериксен направи истински фурор, а сред титулярите в предни позиции бяха точно четиримата, които се очаква да започнат и в предстоящия. Тотнъм ще се завърне към силните си представяния в завършващата фаза и ще преодолее иначе силно представящата се защита на Уулвърхямптън. С тази толкова сериозна подкрепа на голямата тройка зад себе си Кейн ще се върне към най-добрите си изяви и ще намери път към отбелязването на попадение. Тази среща ще е едно истинско украшение и подобаващ завършек на двубоите от съботната вечер с непрестанните атаки по посока и на двете врати и забележителна успеваемост.

Нашите прогнози

Единственият проблем за „шпорите“ ще произтече от неубедителните изяви на крайните бранители и най-вече на набезите на Дохърти и Джони по двете крила от страна на „вълците“. Друга много добра прогноза за този двубой е и двата тима да намерят път към гола, а най-добрите с много големи коефициенти са събрани по-долу.

 

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уулвърхямптън – Тотнъм

прогнози: Хари Кейн да реализира по всяко време в мача @ 1.90 – Печели
прогнози: Да отбележат и двата:Да @1.80 – Печели
прогнози:Над 3.5 гола@3.45 – Печели
прогнози: Хари Кейн да реализира и над 3.5 гола в мача @ 4.50 – Печели

коефициенти: коефициенти от bet365
Статус:?

букмейкърefbetWinbet-logo-smallbetfair
коефициент1.901.901.90