Site icon 5bet.eu

Прогноза за Северна Македония – Полша

Северна Македония – Полша

Прогнози за Евро 2020

 

Северна Македония

Националният тим на вече преименуваната страна на Северна Македония продължава огромния си прогрес. Някак си този тим изникна на голямата сцена и изнася все по-добри и все по-добри продукции. Вече в 4 поредни двубоя той няма допусната загуба, а това е нещо напълно обяснимо след прекрасно свършената работа от селекционера му Игор Ангеловски.

Македонците имат някои много класни футболисти в редиците си и като се заговори за това, веднага на преден план изникват: Алиоски, Пандев, Елмас, Барди, Николов и Несторовски. Тази страна, която само допреди няколко години едва ли не, отсъстваше от футболната карта на Европа, направи така, че половината от титулярния й състав да са такива футболисти, които или са приковавали, или тепърва ще приковават вниманието на феновете на великия спорт. Всеизвестно е какво правеше преди години Горан Пандев в италианската Серия А.

Другият нападател – Иля Несторовски, имаше много хубави моменти със своя Палермо в елита на страната и въпреки, че тимът му изпадна, той не го напусна, а остана в редицте му, изнесе пореден изумителен сезон (в Серия Б) и единствено заради едно от най-тежките решения в историята на италианския футбол – за отнемането на цели 20 точки от актива на Палермо, не се стигна до завръщане в елита на страната.

Този тим на Северна Македония е много добър и определено ще има много добри времена през следващите години. В неговите редици е един от най-големите таланти на целия континент – Елиф Елмас, който се подвизава във Фенербахче, а в последно време бележи гол след гол. Точно него може да очаквате в някой от най-големите отбори в света в най-скоро време.

Срещу Полша

Наставникът Ангеловски играе с 4-4-2, а това е схема, която ще затрудни страшно много поляците. Въпреки, че не убедиха в безспорните си качества нито срещу Австрия, нито срещу Латвия, те спечелиха и в двата случая и рано-рано оглавиха групата. Играейки по аналогичен начин и със същата схема като тази на македонците, те ще срещнат свой огледален образ, който в никакъв случай няма да им позволи да стигнат до разгром.

Казаното за възхода и за силните изпълнители в редиците на Северна Македония със сигурност следва да се повтори и за поляците, които при всяко едно положение превъзхождат този си опонент. Това не им гарантира нито разгром, нито въобще победата в този случай.

Възпитаниците на Ангеловски ще са готови за изнасянето на един от най-силните си двубои през последната година и ще затруднят безкрайно много този си класен съперник като съперничеството ще бъде решено едва през втората част.

първенство:УЕФА Евро 2020 – квалификации
двубой: Северна Македония – Полша
прогноза:под 2.5 гола
коефициент: @1.70 в PalmsBet
Статус: Печели

букмейкър
коефициент 1.70 1.70 1.70
Exit mobile version