Site icon 5bet.eu

200 лв бонус от Ефбет

Как да вземем 200 лева бонус от Efbet?

Как да вземете 200 лв бонус от Efbet

Двеста лева или сто процента върху първия депозит е началният бонус, който Efbet дава на клиентите си. За да вземете този бонус, трябва да сте нов играч в системата, и да нямате други регистрации. След извършването на първи депозит ще можете да грабнете премията, която букмейкъра е предложил за вас.

Ако депозирате петдесет лева, ще получите бонус в размер на 100% или още петдесет лева отгоре. Разбира се, тези пари не могат да се теглят, преди разиграване на бонуса.

В следващите няколко реда ще ви посочим най-важните правила, които трябва да спазите, за да си вземете спечелените пари със съдействието на бонуса. Бъдете внимателни и следвайте указанията, защото в случай на нарушение на правилата, Ефбет може да анулира бонуса ви.

Какви са правилата за началния бонус на Efbet?

Ето, че дойде време, в което ще акцентираме върху правилата към началния бонус на Efbet. В крайна сметка няма нищо сложно за разбиране, но ние сме длъжни да ви запознаем с условията, тъй като много хора считат, че след като са получили бонус, то те могат да си го издърпат в сметката и да си правят каквото искат. Това, разбира се, не е вярно, защото би било прекалено лесно.

Прочетете слеващите правила и ги запомнете, ако искате да използвате бонус офертата:

Това са основните условия, които трябва да покриете, ако искате да вземете максимума от бонуса. За повече информация вижте менюто „Бонуси“, което се намира в началната страница на Efbet.com. Там ще откриете правилата и условията и на всички останали оферти на букмейкъра.

Exit mobile version