Site icon 5bet.eu

Уулвърхямптън – Челси

Обоснована прогноза Уулвърхямптън – Челси

Обоснована прогноза за Уулвърхямптън – Челси

Уулвърхямптън

Уулвърхямптън се превръща в сериозна спънка за най-силните отбори в страната. Точно този е един от едва двата отбора в първенството, които през този сезон успяха да измъкнат точка от Манчестър Сити.

В същото време те демонстрираха много хубави неща в играта си, но до края на октомври когато започнаха една потресаваща серия, продължаваща и до днес.

Така в рамките на последните си 6 двубоя във всички надпревари те стигнаха само до едно равенство като в останалите случаи неизменно се оказваха на губещата страна. През последните три седмици пък тимът започна да губи и от изумителния си през първите кръгове блясък в завършващата фаза.

И 5-те „сухи“ мрежи регистрирани през август и септември останаха много назад в миналото като вече от месец и половина насам отборът така и не успя да завърши своя среща без да инкасира попадение.

През миналия кръг Нуно Еспирито имаше само един голям проблем при избора си на стартов състав, свързан с контузията на левия краен бранител Джони Кастро. Той продължава да е извън сметките като към него се присъедини и титулярният вътрешен полузащитник Рубен Невеш, който си изкара пореден жълт картон и ще пропусне една среща.

Челси

Челси ще има пълна палитра от своите футболисти като единствената въпросителна е около участието на Рос Баркли. Тъкмо беше започнал да се превръща в ключова фигура в състава на Конте и точно тогава получи контузия.

През последните няколко седмици в чисто игрови аспект тимът на италианеца даде на заден ход и направи няколко недотам убедителни изяви. При всяко едно положение Челси ще получи отпор от Уулвърхямптън.

Най-накрая „вълците“ ще се завърнат към силните си изяви в отбранителен план и като нищо ще поднесат една огромна изненада, изразяваща се в запазването на „суха“ мрежа срещу един от най-силните отбори в първенството.

 

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Уулвърхямптън – Челси
прогноза: Под 2,5 гола @1.90 в winbet
Статус:Загубен

букмейкър
коефициент 1.90 1.90 1.90
Exit mobile version