Site icon 5bet.eu

Нюрнберг – Байер Леверкузен

Прогноза за Нюрнберг – Байер Леверкузен

Обоснована прогноза за Palmsbet за двубоя Нюрнберг – Байер Леверкузен

Съперничество с голямо значение в много отношения за Нюрнберг и Байер Леверкузен. Дълго време домакините се подвизаваха дори в зоната на изпадащите, а още в първите няколко кръга загубите от Борусия Дортмунд със 7:0 и от РБ Лайпциг с 6:0 им нанесоха големи поражения.

Нюрнберг

Последва известно подобряване за тях, доколкото такова може да има при толкова пропусклива отбрана. В следващите няколко кръга допуснаха само веднъж 3 гола във вратата си като това се случи в домакинството на Хофенхайм.

Някак си този толкова разколебан в дефанзивен план тим спря ударното нападение на Айнтрахт Франкфурт като инкасира само един гол при срещата си с него, а в последвалите 4 двубоя неизменно вратарят Кристиан Мартения вадеше топката от вратата си минимум по два пъти. С

амо преди седмица всичките стари слабости в този аспект от играта се върнаха с пълна сила и Нюрнберг инкасира 5 гола във вратата си при визитата на Шалке 04. Каквито и промени да извършва в състава си, треньорът Кьолнер така и не намира начин да подобри защитата на своите, а срещу тим като Байер Леверкузен това може да се окаже огромен проблем.

Байер Леверкузен

„Аспирините“ също са много далеч от желаното класиране. Дълго време още преди началото на сезона в Германия се смяташе, че те ще са един от най-неприятните съперници за Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд и ще бъдат в битката Топ 4, но на този етап това въобще не се случва. Тимът спечели едва 14 точки и е 12-и в класирането като е много по-близо до зоната на изпадащите, отколкото до позициите, носещи участие в европейските клубни турнири.

Незнайно защо играта им така и не се получава и те са безкрайно неубедителни в продължение на целия сезон като едва два пъти стигнаха до направата на по-съществени успешни поредици. През останалото време „аспирините“ са в голяма криза и класирането им показва ясно това.

Неоспоримо е, че в редиците им има футболисти от много висока класа като в това число влизат: Хаверц, Белараби и Фоланд. Тримата ще демонстрират най-доброто от себе си и ще бъдат в центъра на вниманието в очертаващия се спектакъл на красивия футбол тази вечер.

първенство:Германия – Бундеслига 1
двубой:Нюрнберг – Байер Леверкузен
прогноза: над 2.5 гола
коефициент: 1.65 в ПалмсБет
Статус:Загубен

букмейкър
коефициент 1.65 1.65 1.65
Exit mobile version