Site icon 5bet.eu

Нюкасъл – Кристъл Палас

Анализ за Нюкасъл – Кристъл Палас

Обоснована прогноза за Нюкасъл – Кристъл Палас

Нюкасъл

Нюкасъл продължава да върви във възходяща линия и всичко това се дължи само на едно действие – на това, че собственикът Майк Ашли най-накрая склони да отпусне средства за трансфери. Закупуването на едва няколко футболисти през януари веднага даде отражение върху изявите на тима и положението бързо се промени.

Точно преди Ашли да позволи на треньора Рафа Бенитес да подсили тима си с част от желаните от него футболисти, положението беше на път да ескалира. Нюкасъл беше в зоната на изпадащите, а феновете на тима не спираха да изливат гнева си в най-различни посоки

. Най-накрая радостта ги споходи като след няколко трансфери, техният любим тим започна да играе по много по-добър начин, да печели точки и не само да се измъкне от зоната на изпадащите, а и да изгради аванс от цели 8 точки спрямо нея. От тук до края на сезона не се вижда начин, по който „свраките“ да се провалят в начинанието си да си гарантират спасението, а домакинството на Кристъл Палас е в състояние да сложи точка на какъвто и да било спор по този въпрос.

Победата ще е в състояние да увеличи аванса им до цели 11 пункта в зависимост, разбира се, и от развоя на сблъсъка на Бърнли с Борнемут. Не следва Бенитес да направи каквито и да било изменения в състава си. Ще продължи да залага на Рондон, Перес и Алмирон в нападението си, а точно това трио ще тормози страшно много и без това разколебаната отбрана на „орлите“, която се пропука на два пъти във визитата на Тотнъм на новотооткрития стадион на „шпорите“.

Кристъл Палас

Кристъл Палас е само на точка пред този си съперник и само на позиция пред него, а отивайки на неговия стадион, ще бъде посрещнат по възможно най-тежкия начин. „Орлите“ ще се чувстват дискомфортно още от пристигането си на стадиона и ще продължат да са разколебани.

Не се вижда как тяхната отбрана и най-вече вратарят им Висенте Гуайта, който прави най-силния сезон в кариерата си, ще спрат съперника по пътя към вкарването на гола. Нюкасъл ще използва много добре възможностите си, ще се наложи и някъде тук окончателно ще си гарантира оцеляването.

първенство:Англия – Висша лига
двубой:Нюкасъл – Кристъл Палас
прогноза: Нюкасъл 0 или Победа за Нюкасъл, равен няма залог
коефициенти: коефициент 1.85 при мелбет
Статус:Загуба

букмейкър
коефициент 1.50 1.50 1.50
Exit mobile version