Site icon 5bet.eu

Манчестър Сити – Саутхямптън

Прогноза за Манчестър Сити – Саутхямптън

 

Обоснована прогноза за Манчестър Сити – Саутхямптън

Манчестър Сити прави пореден много силен сезон в първенството и въпреки това към момента не е на първата позиция. Очертава се много интересна да е битката за титлата през следващите няколко месеца като цели три са ясно изявените участници в нея. Един от тях играе в ранния неделен двубой, а другият – час по-късно домакинства на Кристъл Палас.

Манчестър Сити

Всеки един от отборите в Премиършип ще изпита много неприятни чувства непосредствено преди гостуването си на същия този стадион, превърнал се в един от най-модерните през последните години („Етихад“). На него местният тим записа 5 победи в 5-те си домакинства в първенството като се отличи със забележителна успеваемост в предни позиции, вкарвайки цели 18 гола.

В същото време допусна едва два, така че шансовете на Саутхямптън да се разпише не са особено големи. Това, което гостите много силно ще се надяват да не се случи, е да не последват съдбата на Бърнли и да си тръгнат като разгромени с 5:0.

Срещу голяма част от останалите тимове, пристигнали на същия стадион Манчестър Сити не постигна подобни разгромни победи като си изля гнева единствено на Хъдърсфийлд още в първото си домакинство (6:1). В последвалите три спечели, но не с такава гигантска разлика като се справи с Нюкасъл (2:1), Фулъм (3:0) и Брайтън (2:0). Всеки един от последно изброените три тима е много сходен с този на Саутхямптън и като място в класирането, и като игрова нагласа, така че „светците“ все пак имат някакви поводи за оптимизъм, че няма да бъдат разгромени в този случай. Въпреки това ще им е трудно да спрат тази толкова атакуваща единайсеторка на Хосеп Гуардиола.

Саутхямптън

Когато става на въпрос за стартови състави, то точно Гуардиола е един от треньорите в английския елит, които винаги са непредсказуеми. Предвижданията ни в този случай са, че той ще заложи на: Едерсон, Уокър, Лапорт, Стоунс, Менди, Фернандиньо, Давид Силва, Бернардо Силва, Стърлинг, Марес и Агуеро. Голям удар по тима се оказа поредната контузия на Кевин Де Бройне, който ще е аут за дълго. Саутхямптън ще разчита страшно много на дуото Лемина и Ромеу в центъра на полузащитата.

Останалите футболисти, които ще попаднат в стартовия състав са: Маккарти, Бертранд, Хюд, Стивънс, Седрик, Елионуси, Редмънд, Ингс и Остин. Само последният е под въпрос след като беше с травма през седмицата. В последно време Саутхямтън се справя все по-добре при изявите си в защита, а дори през миналия сезон, когато „гражданите“ бяха в подобно шеметно състояние, не допуснаха да бъдат разгромени от тях. Задаващият се случай няма да се различава, а коефициентът за такава развръзка е забележителен.

 

прогноза: под 3.5 гола @ 1.90

първенство:Англия – Висша лига
двубой: Манчестър Сити – Саутхямптън
прогноза: под 3.5 гола
коефициент: 1.90 в bet365
Статус:?

букмейкър
коефициент 1.86 1.88 1.85
Exit mobile version