Site icon 5bet.eu

Арда Кърджали – Локомотив Пловдив

Прогноза за Арда Кърджали – Локомотив Пловдив

Прогноза за Арда Кърджали – Локомотив Пловдив

Тимовете на Арда Кърджали и Локомотив Пловдив ще изпитват немалко затруднения в този кръг като нито един от тях няма да е способен да демонстрира някакво превъзходство и да стигне до трайно овладяване на инициативата.

Арда Кърджали

Кърджалии правят нелошо впечатление с играта си като дотук спечелиха два мача, а в други два завършиха наравно, така че със спечелените 8 точки те са на път поне след края на първите няколко кръга да се утвърдят в челната шестица. Този им състав не блести с кой знае какво и въпреки това демонстрира един приличен футбол, а резултатите му са направо прекрасни. И всичко това се случва с уговорката, че Арда е сред новаците в елита на страната.

Тимът играе с любимата на Стамен Белчев схема 4-2-3-1 като събра в нея някои качествени за родните стандарти футболисти. Отлично впечатление правят включванията на израелския централен нападател Елиша Сам, който собственоръчно се разправи с Берое, вкарвайки две от попаденията за крайното 3:1.

Кръг по-късно той отново беше пуснат от пейката – срещу Витоша Бистрица, но не съумя да намери противниковата врата. Привлечените от кърджалии футболисти се сработват все по-добре и с всеки следващ двубой играят на по-високо ниво, така че със сигурност няма да е лесно за Локомотив Пловдив в този кръг.

Локомотив Пловдив

„Смърфовете“ са в един период на натоварена програма, която включва изиграването на двубой на всеки 3-4 дни. Миналия четвъртък те играха със Страсбург в първи сблъсък от 3-ия квалификационен кръг на турнира „Лига Европа“. Представиха се на едно добро ниво, но за тяхно съжаление още в 10-та минута останаха с футболист по-малко на терена след червения картон на Томашевич.

Не е изключено „смърфовете“ все пак да дадат почивка на някои от най-важните си футболисти и да се надяват на направата на голяма изненада в реванша със Страсбург. Така този двубой с Арда няма да е толкова важен за тях и със сигурност ще си проличи, че не разгръщат най-добрия си футбол.

Така показаното тук ще е огледално на онова от първия и втория кръг за Арда, в които тимът нито се разписваше, нито инкасираше голове.

първество:България – Ефбет Лига
двубой: Арда Кърджали – Локомотив Пловдив
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент: @1.65
Статус: Загуба

букмейкър
коефициент 1.65 1.65 1.65
Exit mobile version