Site icon 5bet.eu

Прогноза за Нова Зеландия – Уругвай (до 20г)

Нова Зеландия – Уругвай (до 20г)

Световно първенство до 20 години 2019 Полша

Нова Зеландия

Младежкият тим на Нова Зеландия предизвика истински фурор по полските земи след като не само, че не допусна загуба и в двата си двубоя до момента, а успя да ги спечели. С набавените точки не друг, а точно той е на върха в групата си, в която по предварителни очаквания трябваше да се бори за третото място и да се надява на това да се превърне в един от най-добрите трети, за да си осигури място в следващата фаза.

Подобно нещо въобще не кореспондира с действителността след като „кивитата“ спечелиха както срещу Норвегия, така и срещу Хондурас и вече с прекрасната си голова разлика от 7:0 гледат към фазата на директните елиминации. От известно време насам тяхната футболна федерация прибегна към това на първо време да привлече силен чуждестранен треньор, който да е способен да работи с подобни млади таланти и да ги изгради като тим.

За тази позиция беше избран тепърва пробиващият в професията англичанин Десмънт Бъкингам, който прави огромни крачки в самото начало на кариерата си от другия край на тъчлинията. Той е по-известен в страната като Дес, а като се добави и това, че е на едва 34 години и вече е бил начело на професионален отбор от елита на австралийския футбол (който е много близък по своето същество до новозеландския), не бива да се пропуска да се допълни, че той е едно истинско попадение за „кивитата“.

Преди двубоя с Уругвай

Както резултатите, така и играта на тима дотук, засвидетелстваха ясно за това. Огромно предимство за този младежки тим на Нова Зеландия е това, че една огромна част от футболистите му са съотборници в клубните си отбори като на практика едва два тима изграждат почти целия титулярен състав. Това са Уелингтън Финикс и Истърн Събърбс. Точно първият отбор беше и първият професионален начело на който беше Дес Бъкингам в своята кариера, така че при всички положения той познава много добре младите му таланти.

Този младежки тим на Нова Зеландия му излезе с все по-популярната формация 4-2-3-1 и в двата си двубоя като стоеше по прекрасен начин на терена. Имайки насреща Уругвай, който определено не убеди в качествата си, а освен това сякаш навлиза и в криза на смяната на поколенията в генерален план, той ще излезе безстрашен на терена и напълно ще се противопостави на утвърден национален тим като този.

Възходът на младежите на Нова Зеландия ще продължи и точно те ще са в основата на получаването на среща с ниска резултатност след като няма да имат нищо против и да разделят точките със съперника си.

Залагай с бонус в уинбет онлайн по всяко време!

първенство:Световно първенство до 20 години
двубой:Нова Зеландия – Уругвай (до 20г)
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: @1.91
Статус: Печели

букмейкър
коефициент 1.90 1.90 1.90
Exit mobile version