Site icon 5bet.eu

Байерн Мюнхен – Дармщад

Байерн Мюнхен – Дармщад – прогноза

Новините преди двубоя на Байерн Мюнхен – Дармщад от немската Бундеслига I

Този двубой се определя еднозначно като „Давид срещу Голиат“.

Байерн Мюнхен си подпечата титлата, като това се случи след като тимът се наложи с главозамайващото 0:4 във визитата си на Волфсубрг преди седмица. Имаше се предвид, че „вълците“ изпитват голяма необходимост от точки и ще се хвърлят с всички сили в това си домакинство, а то се стигна дотам, че да останат капо, да загубят по толкова категоричен начин без на практика да озорят именития си съперник по някакъв начин.

Срещата беше като една разходка в парка за „баварците“, които си изляха гнева на един иначе силен опонент и вдигнаха коя вече подред „Сребърна салатиера“. Преди да започнем обсъждането на по-големите детайли около този мач, ще вметнем, че домакините ще играят до една много сериозна степен за водещата си звезда – Робърт Левандовски.

Развитието на миналия кръг доведе отново дотам, че той изпревари Пиер Емерик Обамеянг в голмайсторската класация, но разликата помежду им е само гол. В сблъсък като задаващия се, Левандовски като нищо би могъл да вземе решаваща преднина и с това индивидуално постижение да допълни силния сезон на Байерн в първенството.

Голяма болка за най-титулувания немски тим си остава основно отпадането от „Шампионска лига“, а неотдавна дойде и такова от Покал (немската купа), където Борусия Дортмунд ги обърна и отстрани. Последното домакинство на „баварците“ се разви по много изненадващ начин, като така и не го спечелиха, а то беше срещу крайно неуверения тим на Майнц 05.

Това разколебаване в тима на Анчелоти е съпроводено от най-големия възход през кампанията за Дармщад. Новакът направи нещо, граничещо с чудото, като записа не една, не две, а цели три поредни победи и по някакъв начин стигна до отлагане на официалното си изпадане.

Една от тези паметни за тима срещи беше гостуване на Хамбургер, а победата с 1:2 в нея беше първият случай, в който Дармщад не се оказа на губещата страна в своя визита през сезон 2016/17. Освен първостепенната прогноза за пълен домакински разгром, предлагаме още две, отнесени към голмайстора на домакини, на много добри коефициенти.

Само преди няколко дни той стана баща, а няма да има по-добър начин да ознаменува това от вкарването на няколко гола във вратата на изпадащия тим на Дармщад.

Прогнози:
Байерн Мюнхен (-3АХ) @ 1.75 Загубен
Левандовски да вкара 2 или повече гола @ 1.80 – Загубен
Левандовски да вкара хеттрик @ 3.50 – Загубен

Exit mobile version